Záhlaví na Blog

Když nerozumíš některému z již popsaných návodů patřící do sekce "Návody - návody na design". Nebo hledáš nějaký nástroj v designovém programu a podné.
Pravidla fóra
- ujisti se, že jsis prohlédl/a návody v sekci Návody
- Vždy se ptej na jednu věc. (Pokud máš více otázek, založ více témat.)
- Do "Předmět" zadej výstižný dotaz. (NIKDY nezadávej otázku stylem "Potřebuji pomoc...rychle".)
- Je přísně zakázáno dělat reklamu na svůj Blog. Pokud si chceš dělat reklamu, odpovídej na otázky ostatních a v odpovědi (přes podpis) můžeš zanechat odkaz.
- nežádej o odpověď na email, ICQ atd. Namísto toho se zaregistruj a dole si zaškrtni - Upozornit mě, přijde-li odpověď.
- Přečti si předešlé otázky a odpovědi.
- Při popisu svého problému napiš nějaký příklad, nebo ukázkový Blog.
- Ujisti se, že se ptáš, případně zakládáš nové téma ve správné sekci.

Nevyhovuje ti ani jedno z témat? Nevadí. Klikni na "NOVÉ TÉMA" a zeptej se čemu nerozumíš při nastavování, nebo tvorbě designu.

Záhlaví na Blog

Příspěvekod jarry » sob 31. led 2009 20:54:20

Tady se můžeš zeptat na vše co tě o záhlaví zajímá.
jarry
Administrátor

Re: Záhlaví na Blog

Příspěvekod ALeXis » ned 19. dub 2009 14:02:48

Chtela jsem se zeptat mě nejde na blog.cz zmenit desing pokoušela jsem se to vzkázat administratorum ale oni nic. :cry: Nebo mi nejde nic uložit ani odebrat v horním volitelnem menu boxu už asi 3 dny čím to je???? :| :?:
ALeXis

Příspěvekod Katka55 » pát 24. dub 2009 13:08:46

Ahoj chci se zeptat jestli bysmi nemohl pomoct se záhlavím na blog proto ,že já jsem si stáhla všechny možné programy na tvorbu záhlaví a nic z toho mi nešlo a chci se zeptat že mi tam do toho nejlepšího programu a zároveň do všech nejde vložit obrázek a já se chci zeptat proč mi to nejde a dyžtak kdyby jste byl/a tak hodný/á tak kdyby jste mi nenapsala přesnýý postup děkuju za odpověď a příště se zaptám na další odpovědi ohledně záhlaví ještě jednou děkuji odpověď mi prosím napište na e-mail děkuji
Katka55

Příspěvekod natvrdlik » pon 27. dub 2009 18:17:19

Chtěl bych se zeptat proč se mi tak špatně zobrazuje záhlaví (obrázek)- Je tam vložený dle návodu ( vlož nový obrázek) v nastavení a to v sekci : pozadí záhlaví ( vložený obrázek dle návodu;pozadí podobné barvy;pozice - uprostřed,uprostřed; v opakování - opakování . A výsledek takovíto viz blog http://jesr Plno Peněz Nebo Vzorků Zadar-mo.
KDE JE CHYBA?
Dík
natvrdlik

Příspěvekod jarry » pon 27. dub 2009 19:21:25

Natvrdlík hoď sem odkaz na ten blog...
jarry
Administrátor

Příspěvekod natvrdlik » úte 28. dub 2009 13:56:50

Omlouvám se .Adresa je : http://jesr.blog.cz Plno Peněz Nebo Vzorků Zadar-mo.
Díky.
natvrdlik

Příspěvekod jarry » úte 28. dub 2009 15:16:33

jj v poho...zadej neopakovat.
P.S. nejjednodušší způsob jak to zjistit je si to vyzkoušet :D
jarry
Administrátor

Příspěvekod natvrdlik » úte 28. dub 2009 19:52:11

Není to v pohodě zadal jsem neopakovat a výsledek je takovýto viz. :http://jesr.blog.cz Plno Peněz Nebo Vzorků Zadar-mo.
Zkoušel jsem různě pozměňovat sekci Pozadí záhlaví -Pozice i Opakování,Rolovat,Fixace a nejde to .
teť jak je to na mém blogu (co tam je vidět)Je tedy nastaveno : Pozice -uprostřed, uprostřed; Opakování - neopakovat; Rolovat. A výsledek špatný. Není třeba ten obrázek Z toho výběru jak se tam dá přidat Nový obrázek - nejen otevřít a dát ho tam a pojmenovat , ale dát ho tam s kódem . Jinak nevím co je tam za chybu?
Dík.
natvrdlik

Příspěvekod jarry » úte 28. dub 2009 20:10:23

Jak by jsi to vlastně chtěl? Já to vídím takhle (viz. příloha) Někdy to trvá než se změna na blogu zaktivuje. Vždy když uděláš nějakou změnu, tak najeď na úvodní stránku tvého blogu. Určitě bych ti doporučil si stáhnout to záhlaví ve větší velikosti http://www.blogland.cz/galerie/displayimage.php?album=lastup&cat=4&pos=4...nad obrázkem jsou různé velikosti.
Přílohy
untitled.JPG
untitled.JPG (100.05 KiB) Zobrazeno 557 krát
jarry
Administrátor

Příspěvekod Atom » stř 05. srp 2009 19:16:45

V jakým rozlišení má být to záhlaví???-....
Atom

Další

Zpět na Návody na design