Photofiltre - funkce

Když nerozumíš některému z již popsaných návodů patřící do sekce "Návody - návody na design". Nebo hledáš nějaký nástroj v designovém programu a podné.
Pravidla fóra
- ujisti se, že jsis prohlédl/a návody v sekci Návody
- Vždy se ptej na jednu věc. (Pokud máš více otázek, založ více témat.)
- Do "Předmět" zadej výstižný dotaz. (NIKDY nezadávej otázku stylem "Potřebuji pomoc...rychle".)
- Je přísně zakázáno dělat reklamu na svůj Blog. Pokud si chceš dělat reklamu, odpovídej na otázky ostatních a v odpovědi (přes podpis) můžeš zanechat odkaz.
- nežádej o odpověď na email, ICQ atd. Namísto toho se zaregistruj a dole si zaškrtni - Upozornit mě, přijde-li odpověď.
- Přečti si předešlé otázky a odpovědi.
- Při popisu svého problému napiš nějaký příklad, nebo ukázkový Blog.
- Ujisti se, že se ptáš, případně zakládáš nové téma ve správné sekci.

Nevyhovuje ti ani jedno z témat? Nevadí. Klikni na "NOVÉ TÉMA" a zeptej se čemu nerozumíš při nastavování, nebo tvorbě designu.

Photofiltre - funkce

Příspěvekod jarry » sob 31. led 2009 21:00:56

Tady se můžeš zeptat na funkce a nástroje. (Neptej se na návody, jak něco nakreslit! Ty budou vznikat postupně.) Pokud máš problém s instalací, přejdi do tohoto témata http://www.blogland.cz/otazky/viewtopic.php?f=8&t=14.
jarry
Administrátor

Re: Photofiltre - funkce

Příspěvekod iveta » sob 24. dub 2010 15:48:30

Ahojky chtěla jsem se zeaptat jestli mi pošlete nejnovější photofilter odkaz aby byl česky.
Ještě mám otázku,jak udělám pozadí v photofilteru enbo někde jinde leopardí vzor. děkuji

Naposledy oživil Anonymous v sob 24. dub 2010 15:48:30
iveta

Zpět na Návody na design