Návod, jak udělat pohyblivou ikonku

Když nerozumíš některému z již popsaných návodů patřící do sekce "Návody - návody na design". Nebo hledáš nějaký nástroj v designovém programu a podné.
Pravidla fóra
- ujisti se, že jsis prohlédl/a návody v sekci Návody
- Vždy se ptej na jednu věc. (Pokud máš více otázek, založ více témat.)
- Do "Předmět" zadej výstižný dotaz. (NIKDY nezadávej otázku stylem "Potřebuji pomoc...rychle".)
- Je přísně zakázáno dělat reklamu na svůj Blog. Pokud si chceš dělat reklamu, odpovídej na otázky ostatních a v odpovědi (přes podpis) můžeš zanechat odkaz.
- nežádej o odpověď na email, ICQ atd. Namísto toho se zaregistruj a dole si zaškrtni - Upozornit mě, přijde-li odpověď.
- Přečti si předešlé otázky a odpovědi.
- Při popisu svého problému napiš nějaký příklad, nebo ukázkový Blog.
- Ujisti se, že se ptáš, případně zakládáš nové téma ve správné sekci.

Nevyhovuje ti ani jedno z témat? Nevadí. Klikni na "NOVÉ TÉMA" a zeptej se čemu nerozumíš při nastavování, nebo tvorbě designu.

Návod, jak udělat pohyblivou ikonku

Příspěvekod jarry » sob 31. led 2009 21:07:10

Tady se můžeš zeptat, když si nevíš rady s pohyblivou ikonku/obrázkem.
jarry
Administrátor

Re: Návod, jak udělat pohyblivou ikonku

Příspěvekod tom » sob 11. dub 2009 19:08:40

dobrý den při dělaní té ikony mi to nejde zobrazí se tam :arrow: ,, There was an error reading the file.In could be invalid or corrupt"
nevím co stím
pište prosím na email smekal007@seznam.cz děkuji :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
tom

Příspěvekod hana » ned 10. kvě 2009 12:16:48

ahoj plosím poradte mi jak mám uložit ten obrázek v gif animation..plosím je to důležitý.. :?
hana

Příspěvekod jarry » pon 11. kvě 2009 22:33:33

Ahoj,
uložíš si ho tak, že klikneš na obrázek diskety. Je v návodě http://www.jak-na-blog.cz/pohyblivou-ikonku.php mezi 1 a 2 bodem
jarry
Administrátor

Příspěvekod celebrites-fun.blog.cz » úte 12. kvě 2009 8:19:59

Dobrý den,chci se zeptat...Jak u toho Animation>>Animation Width máte napsáno v návodu ať si tam nastavím 160 ..Ale mně se tam pořád zobrazuje 490 a nejde to změnit.. :cry: A u toho druhého taky.. :oops: PRosím poraďte
celebrites-fun.blog.cz

Příspěvekod jarry » úte 12. kvě 2009 14:08:45

Ahoj,
je to velikost tvého obrázku a nastaví se automaticky. Takže tě to nemusí nijak trápit :). Důležité je jen to co je zvýrazněné červeně.
jarry
Administrátor

Příspěvekod tynuskab » pát 03. črc 2009 10:16:48

pls já už mámtu ikonu hotovou ale ted nevím jak si ji mám dát na blog moc dík za odpověd :?
tynuskab

Příspěvekod breberka-verunka » sob 04. črc 2009 16:11:58

Ahoj, prosím tě jak a kam mám tu ikonku uložit??A kde potom budu mít ten kód? Díky moc za odpověď
breberka-verunka

Příspěvekod jarry » pon 06. črc 2009 13:52:50

tynuskab a breberka-verunka
Ikonku si ulož jako normální obrázek na tvůj blog. A potom postupuj podle návodu http://www.jak-na-blog.cz/klikaci-ikonka.php. Takže vytvoř si kód atd... Kód potom vložíš přes HTML ať už v článku, nebo volitelném menu boxu. Pročti si pořádně návod je to tam vše popsané.
jarry
Administrátor

Příspěvekod Didi » ned 12. črc 2009 16:37:28

Ahoj. Ja by som sa chcela spýtať, prečo mi nejdú vložiť normálne obrázky typu jpg? pls... za odpoveď moc díky
Didi

Další

Zpět na Návody na design