Když nerozumíš některému z již popsaných návodů patřící do sekce "Návody - návody na design". Nebo hledáš nějaký nástroj v designovém programu a podné.
Pravidla fóra
- ujisti se, že jsis prohlédl/a návody v sekci Návody - Vždy se ptej na jednu věc. (Pokud máš více otázek, založ více témat.) - Do "Předmět" zadej výstižný dotaz. (NIKDY nezadávej otázku stylem "Potřebuji pomoc...rychle".) - Je přísně zakázáno dělat reklamu na svůj Blog. Pokud si chceš dělat reklamu, odpovídej na otázky ostatních a v odpovědi (přes podpis) můžeš zanechat odkaz. - nežádej o odpověď na email, ICQ atd. Namísto toho se zaregistruj a dole si zaškrtni - Upozornit mě, přijde-li odpověď. - Přečti si předešlé otázky a odpovědi. - Při popisu svého problému napiš nějaký příklad, nebo ukázkový Blog. - Ujisti se, že se ptáš, případně zakládáš nové téma ve správné sekci.
Nevyhovuje ti ani jedno z témat? Nevadí. Klikni na "NOVÉ TÉMA" a zeptej se čemu nerozumíš při nastavování, nebo tvorbě designu.
Když píšeš článek, tak klikni na tuto položku . Tím vložíš obrázek do textu článku. Pokud by jsis chtěla udělat galerii obrázků, tak najeď v horní liště do Nastavení>>Položky menu a přetáhni položku Galerie a dej uložit. Dále najeď v horní liště na položku Obrázky. Tam klikni na "Nová podsložka", napiš její jméno a zaškrtni "Publikovat složku". Do této podsložky nahrej obrázky, které budeš chtít mít v galerii...
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak bych měla hodit do určitého gifu nějaký svůj text, aby nějak ta ikonka upotala můj blog... Předem děkuji za odpověď...
Ahoj, mám tu stejnou otázku... Oni totiž na blog.cz mají podmínku, že obrázky musí mít velikost do 400kb, ale já mám v počítači většinou svoje fotky větší... Dalo by se to nějak jednoduše upravit. Photofiltr mám, kdyby něco....
měla bych dotaz, možná naivní. Když si do blogu nahraji obrázek ve formátu .gif, který mám ve svém PC dynamický, na blogu je již jen statický. Prohlídkou jiných blogů jsem zjistila, že se na nich dynamické obrázky vyskytují. Nicméně se mi nepodařilo přijít na to, proč po náhrátí do blogu obrázek přestane být pohyblivý.