Obrázky na Blog

Když nerozumíš některému z již popsaných návodů patřící do sekce "Návody - návody na design". Nebo hledáš nějaký nástroj v designovém programu a podné.
Pravidla fóra
- ujisti se, že jsis prohlédl/a návody v sekci Návody
- Vždy se ptej na jednu věc. (Pokud máš více otázek, založ více témat.)
- Do "Předmět" zadej výstižný dotaz. (NIKDY nezadávej otázku stylem "Potřebuji pomoc...rychle".)
- Je přísně zakázáno dělat reklamu na svůj Blog. Pokud si chceš dělat reklamu, odpovídej na otázky ostatních a v odpovědi (přes podpis) můžeš zanechat odkaz.
- nežádej o odpověď na email, ICQ atd. Namísto toho se zaregistruj a dole si zaškrtni - Upozornit mě, přijde-li odpověď.
- Přečti si předešlé otázky a odpovědi.
- Při popisu svého problému napiš nějaký příklad, nebo ukázkový Blog.
- Ujisti se, že se ptáš, případně zakládáš nové téma ve správné sekci.

Nevyhovuje ti ani jedno z témat? Nevadí. Klikni na "NOVÉ TÉMA" a zeptej se čemu nerozumíš při nastavování, nebo tvorbě designu.

Obrázky na Blog

Příspěvekod jarry » sob 31. led 2009 22:50:22

Tady se ptej na vše co tě o obrázcích zajímá.
jarry
Administrátor

Re: Obrázky na Blog

Příspěvekod twi-li-ght » sob 14. bře 2009 23:29:14

když už mam obrázek uloženej na blogu v obrázcích tak jak ho pak dostanu na stránky které vidí čtnáři?
twi-li-ght

Příspěvekod jarry » ned 15. bře 2009 11:42:44

Když píšeš článek, tak klikni na tuto položku Obrázek. Tím vložíš obrázek do textu článku.
Pokud by jsis chtěla udělat galerii obrázků, tak najeď v horní liště do Nastavení>>Položky menu a přetáhni položku Galerie a dej uložit.
Dále najeď v horní liště na položku Obrázky. Tam klikni na "Nová podsložka", napiš její jméno a zaškrtni "Publikovat složku". Do této podsložky nahrej obrázky, které budeš chtít mít v galerii...
jarry
Administrátor

Text v obrázku...

Příspěvekod Eruuruloke » úte 28. dub 2009 20:03:29

Zdravím,
chtěla bych se zeptat, jak bych měla hodit do určitého gifu nějaký svůj text, aby nějak ta ikonka upotala můj blog... Předem děkuji za odpověď...
Eruuruloke

Příspěvekod jarry » pát 01. kvě 2009 22:42:25

Ahoj,
např. v photofiltre si můžeš poupravit text. Klikni na písmeno T v těch vrchních položkách.
jarry
Administrátor

Velikost obrázku

Příspěvekod kačka » stř 22. črc 2009 21:39:02

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se dá nějak zmenšit velikost obrázku, pokud ano, prosím poraďte, ale nemám v počítači photo filtre...
kačka

Velikost obrázku

Příspěvekod Nicole » úte 11. srp 2009 20:38:36

Ahoj, mám tu stejnou otázku...
Oni totiž na blog.cz mají podmínku, že obrázky musí mít velikost do 400kb, ale já mám v počítači většinou svoje fotky větší... Dalo by se to nějak jednoduše upravit. Photofiltr mám, kdyby něco....

Předem děkuji
Nicole

Velikost obrázku

Příspěvekod Nicole » úte 11. srp 2009 20:41:29

Tak nic, už jsem na to přišla...
Prostě stačí program HP Photosmart Premier. Kde si dáte jen web/blog rozměry obrázku :))
Nicole

Příspěvekod moni7779 » stř 21. říj 2009 8:48:51

Ahojky,

měla bych dotaz, možná naivní. Když si do blogu nahraji obrázek ve formátu .gif, který mám ve svém PC dynamický, na blogu je již jen statický. Prohlídkou jiných blogů jsem zjistila, že se na nich dynamické obrázky vyskytují. Nicméně se mi nepodařilo přijít na to, proč po náhrátí do blogu obrázek přestane být pohyblivý.

Děkuji za odpvoěď
moni7779

Příspěvekod Nikylisek » úte 24. lis 2009 15:13:17

twi-li-ght píše:když už mam obrázek uloženej na blogu v obrázcích tak jak ho pak dostanu na stránky které vidí čtnáři?

Naposledy oživil Anonymous v úte 24. lis 2009 15:13:17
Nikylisek

Zpět na Návody na design